Dispensary Concept – Comm Ave Canna

Sleek Retail Experience

Comm Ave Canna dispensary was designed to take advantage of its second floor location in an urban town. Not being on the ground floor has allowed for an open and inviting design influenced by the natural light entering the space. Security is enhanced with two security checkpoints – one at the front and one at the rear.

 A color palate of green, white , black and brown, coupled with metal and wood makes this space a sleek modern experience. A glass wall separates yet connects  the lobby to the dispensary floor. A bold green horizontal strip anchors the dispensary and guides you throughout the three zones of the dispensary, offering a perfect backdrop for signage and displays. The linearity of the space is furthered enhance with the lighting and acoustic feature on the ceiling, which doubles as a sun shading feature for the skylights in the space.

Project Stats
Location: Brookline, MA
Client: N/A – Concept Design
Completion: N/A
Area: 3000SF
Certificate: –
Materials / Products: Armstrong Acoustical Baffles
Service
: Architectural + Interior Design, Application Support, Conceptual Renderings, Custom Casework and Display Design
Type: MMJ Dispensary, Retail

Anderson Porter Design

Architects | Designers | Strategists

 

875 Main Street
Cambridge, MA 02139

617.354.2501